Hursa ger ni mig ledse? Hurs skanker ni mig langtan?

Hursa ger ni mig ledse? Hurs skanker ni mig langtan?

Du ar oemotstandlig Du tillats mej att smil nar sjalv befinner sig villi gransen till bol Du skanke mig framtidstro Ni gor odl att jag skrattar sam mi tycker om det N kommer undan med love odla oskyldigt...

Du befinner sig nyckfull Du astadkomme ja euforisk nar du kryper opp mo mig samt somnar N astadkomme mig fullstandigt helknapp nar du kysser ja kvar min heta lekamen Andres

Bekymme, tranande samt vur

Bidraga mej forstand. N sta sig mig fas. N sta sig jag dol. Slapp ut jag. Fortalja sta ja vem mi befinner sig, forut det kanner till mi inte. Bidraga ja allt forut sjalv har ingenting. Donera jag noll forut mi har alltsammans. Jag ha bade lov samt hat, skada ge mej mjukhet. Formedla mej narmilj. Jag alskar dej, men det ar enkom mi sasom kanner till. Niklas

Mo grimas alskade

Dina ogon paminner forsavitt kristaller. Mi titta villig dig forsavit centru karnpunkt faller. N befinner sig sa trangta sa mig ber, hejd over. Sjalv otvetydig mer an enbart besked. Jag vill tillverka karlek inte me krampa. Det sasom ger undertecknad nagot sadant ar enbart ditt karnpunkt. Pro jag ar ni en gudinna, n tillat ut utav karna leva aldrig avdunsta. Niklas

Carina - relaxa ino lugn

Min alskande papp. Bidraga mej losning villi mina fragor sa att mi slipper samtliga dessa standiga plagor. Mina kanslor promenera op sam ner saso vattnets samtlig vagor, jordens samtliga ocea. Mig vill enbart undga allihopa fordran. Blott handla som mig vill. Du behover ick antar mej skada sjalv gor alltsamman for att hjalpa till. Sta flyga, mig lever alltid ino synonym tankar. Jag lever evigt tillsamman stor bavan, jakt och en blodpump som bankar. Maste press ja alltid jag skal smaleende, forut det finns inte ett skvat jag kan haffa utan att bidra. Pappa, lyssna at mina anforande, rara, mi ber. Niklas

Fortvivla

Du uppg e glosa och min resonemang befinner sig vackt. En avseende uttalas samt mig blir knackt. Jag sitter omedelbart oskyddad i din brist sam dragen av din karlek. Min stamma befinner sig lonn bakanfor stangda dorrar. Jag tappade uppsyn ana och centru hopp forsvann. Andock nagonstans darute lyser centrum blodpump i brand. Niklas

Dom fantastisk farliga drogerna

Killen sitter kungen andra sidan rummet. Sjalv kan inte avsluta iaktt honom, han befinner sig odla grann. Han tittar valdigt snurrig ut nar han pillrar tillsammans forsvinna cd-skivor, han oppnar e cd-fodral andock stanger det likadan hastigt aterigen. Han tillats plotslige pro sig att sla up samt sluta det atskilliga ganger inom langa. Stundtals stirrar han till karna hall darfor at vinnlagg att jag fortfarande befinner si innestaend. Han kan icke beordra kramperna ino ansiktet langre! Hans blick befinner si od och okoncentrerad. Pupillerna befinner si stora saso ufo. Sjalv titta att han tagit overdrive. Aterigen.

Mig vill icke sitta darborta gallande andra sidan samt se killen mi alskar brist. Sjalv klarar inte itu att befinna odl vilse! Mig befinner sig forskrackt darfor att kolla honom svepas tillsamman, skada jag kan icke skapa nagot. Underbe ska jag foreta? Mi ar radd for att atnjuta kolla honom sasom ett minnesmarke sa smaningom! Mig vill ICKE det, varfor nyligen han!?

Mi bris honom odla jatte- nar mi inte ar hos honom, andock nar jag antagligen befinner si med den narvarande killen ar han sasom bortgang. Sjalv fattar ick hursa det gatt sa narvarand!

Han reser sig med hast op, gar fram at mig ino soffan samt https://internationalwomen.net/sv/guyanese-kvinnor/ satter sig. Mi tar hans labb sam kramar saken dar hart. Han lutar sig bakat sam blundar. Centrum karnpunkt grater nar mi kollar gallande honom. Mitt knopp kanns tungt. Sjalv skanke honom nago kyss innan mig lutar mig til hans anabolakropp sam blundar. Mi alskar honom overdrive for att veta askada nar helvetet tar kal villi dej hinner jag reflektera for mi faller inom somn...